Day: May 10, 2022

Syksyn 2022 toimintaa (tarkentuvat myöhemmin)Syksyn 2022 toimintaa (tarkentuvat myöhemmin)

YKLA-Golf

YKLA:n jo perinteeksi muodostuva golf-kilpailu järjestetään kesällä/syksyllä. Lisätietoja ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet myöhemmin YKLA:n kotisivuilla. (www.ykla.fi). Lisätietoja Juha Viertolalla (jkk.viertola@gmail.com).

Urheilumuseo

Yhdistys järjestää jäsentapaamisen syksyn alussa Urheilumuseoon. Urheilumuseon toimintaa ja tulevaisuuden suunnitelmia esittelee johtaja Jukka-Pekka Vuori. Lisätietoja ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet myöhemmin YKLA:n kotisivuilla (www.ykla.fi)

Designmuseo

Designmuseon syksyn 2022 päänäyttely esittelee suomalaisen muotoilun voimakaksikon Antti ja Vuokko Nurmesniemen tuotantoa. Yhdistys järjestää vierailun näyttelyyn loka-marraskuussa. Lisätietoja ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet myöhemmin YKLA:n kotisivuilla (www.ykla.fi)

YKLAn jäsenmatka

YKLAn perinteinen jäsenmatka on suunniteltu tehtäväksi New Yorkiin. Ajankohta tullee olemaan kevät 2023. Tarkempaa tietoa tästäkin myöhemmin.

YKLA 40-vuotta ja kesäteatteri Suomenlinnassa 25.8.2022YKLA 40-vuotta ja kesäteatteri Suomenlinnassa 25.8.2022

YKLA:n 40-vuotisseminaari järjestetään 25.8.2022 Suomenlinnassa klo 15-18.

Seminaarin jälkeen on mahdollisuus osallistua kesäteatteri-iltaan, alkaa klo 19.00

(30 lippua varattu Yklan jäsenille/ilmainen).

Suomenlinnan kesäteatterissa nähdään ensi kesänä William Shakespearen komedia, Kuten haluatte.

Ryhmäteatterin sivuilla seuraavasti: ”Koko maailma on näyttämö, ja miehet sekä naiset siinä vain näyttelijöitä. He käyvät sisään ja taas lähtevät, ja yksi ihminen voi aikaansa tehdä monta roolia, näytöksinään seitsemän ikäkautta.”

Jussi Nikkilän ohjaamassa musiikillisessa komediassa säkeet ja sulosoinnut täyttävät kuulijansa lämmöllä, kutsuvat antamaan anteeksi, nauramaan ja iloitsemaan. Ardenin metsässä harva asia on sitä miltä ensiksi näyttää – luonnon voima riisuu keinotekoiset julkisivut ja narrit puhuvat viisaasti siitä, mitä viisaat tekevät narrimaisesti. Ja kaiken keskellä soi monimuotoisena, sallivana ja vapaana se suurin; rakkaus.

Näyttämöllä Santtu Karvonen, Minna Suuronen, Joel Hirvonen, Susanna Hyvärinen (TeaK), Eeva Kaihola (TeaK), Hannu Kivioja, Vilma Sippola (Näty), Marketta Tikkanen, Miiko Toiviainen ja Anna-Sofia Tuominen sekä muusikko Mila Laine.”

Ilmoittautumiset Kati Vierulalle, sekä seminaariin että kesäteatteriin kativierula@gmail.com. Tarkempi kokoustila Suomenlinnassa  ja seminaarin ohjelma infotaan myöhemmin YKLA:n kotisivuilla.

Huom. Kesäteatteriliput vain 30 nopeimmalle. Ne jaetaan paikan päällä.

Kevätkokous 25.5.2022 klo 17Kevätkokous 25.5.2022 klo 17

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 25.5.2022 kello 17.00 alkaen (klo 16.00 hallitus). Kokouspaikkana on kokoustila REKSI, AKAVA-talo, Rautatieläisenkatu 6, (Käyntiosoite Kellosilta 7) Helsinki. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kevätkokouksen yhteydessä kuullaan esitys ja keskustellaan ajankohtaisesta työmarkkinatilanteesta.

Kokoustarjoilun järjestämiseksi, pyydän ilmoittamaan osallistumisesta viimeistään 22.5.2022 sähköpostitse: jkk.viertola@gmail.com.