YKLA Uncategorized YKLA 40-vuotta ja kesäteatteri Suomenlinnassa 25.8.2022

YKLA 40-vuotta ja kesäteatteri Suomenlinnassa 25.8.2022

0 Comments 18:07

YKLA:n 40-vuotisseminaari järjestetään 25.8.2022 Suomenlinnassa klo 15-18.

Seminaarin jälkeen on mahdollisuus osallistua kesäteatteri-iltaan, alkaa klo 19.00

(30 lippua varattu Yklan jäsenille/ilmainen).

Suomenlinnan kesäteatterissa nähdään ensi kesänä William Shakespearen komedia, Kuten haluatte.

Ryhmäteatterin sivuilla seuraavasti: ”Koko maailma on näyttämö, ja miehet sekä naiset siinä vain näyttelijöitä. He käyvät sisään ja taas lähtevät, ja yksi ihminen voi aikaansa tehdä monta roolia, näytöksinään seitsemän ikäkautta.”

Jussi Nikkilän ohjaamassa musiikillisessa komediassa säkeet ja sulosoinnut täyttävät kuulijansa lämmöllä, kutsuvat antamaan anteeksi, nauramaan ja iloitsemaan. Ardenin metsässä harva asia on sitä miltä ensiksi näyttää – luonnon voima riisuu keinotekoiset julkisivut ja narrit puhuvat viisaasti siitä, mitä viisaat tekevät narrimaisesti. Ja kaiken keskellä soi monimuotoisena, sallivana ja vapaana se suurin; rakkaus.

Näyttämöllä Santtu Karvonen, Minna Suuronen, Joel Hirvonen, Susanna Hyvärinen (TeaK), Eeva Kaihola (TeaK), Hannu Kivioja, Vilma Sippola (Näty), Marketta Tikkanen, Miiko Toiviainen ja Anna-Sofia Tuominen sekä muusikko Mila Laine.”

Ilmoittautumiset Kati Vierulalle, sekä seminaariin että kesäteatteriin kativierula@gmail.com. Tarkempi kokoustila Suomenlinnassa  ja seminaarin ohjelma infotaan myöhemmin YKLA:n kotisivuilla.

Huom. Kesäteatteriliput vain 30 nopeimmalle. Ne jaetaan paikan päällä.