YKLA Uncategorized Syksyn 2022 toimintaa (tarkentuvat myöhemmin)

Syksyn 2022 toimintaa (tarkentuvat myöhemmin)

0 Comments 18:11

YKLA-Golf

YKLA:n jo perinteeksi muodostuva golf-kilpailu järjestetään kesällä/syksyllä. Lisätietoja ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet myöhemmin YKLA:n kotisivuilla. (www.ykla.fi). Lisätietoja Juha Viertolalla (jkk.viertola@gmail.com).

Urheilumuseo

Yhdistys järjestää jäsentapaamisen syksyn alussa Urheilumuseoon. Urheilumuseon toimintaa ja tulevaisuuden suunnitelmia esittelee johtaja Jukka-Pekka Vuori. Lisätietoja ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet myöhemmin YKLA:n kotisivuilla (www.ykla.fi)

Designmuseo

Designmuseon syksyn 2022 päänäyttely esittelee suomalaisen muotoilun voimakaksikon Antti ja Vuokko Nurmesniemen tuotantoa. Yhdistys järjestää vierailun näyttelyyn loka-marraskuussa. Lisätietoja ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet myöhemmin YKLA:n kotisivuilla (www.ykla.fi)

YKLAn jäsenmatka

YKLAn perinteinen jäsenmatka on suunniteltu tehtäväksi New Yorkiin. Ajankohta tullee olemaan kevät 2023. Tarkempaa tietoa tästäkin myöhemmin.