YKLA Uncategorized YKLA 40 v. juhlagolf –turnaus juhlapäivällisineen Talin golfkentällä 7.9.2022

YKLA 40 v. juhlagolf –turnaus juhlapäivällisineen Talin golfkentällä 7.9.2022

0 Comments 19:55

YKLA 40 v. juhlagof -tapahtuma järjestettiin 7.9.2022 Helsingin Golfklubin kentällä Talissa, joka puolestaan on juhlinut tänä vuonna 90-vuotista taivaltaan.  Juhlia siis sekä YKLA:lla että Suomen vanhillalla Helsingin Golfklubilla.   Sää suosi osallistujia sekä kentällä, driving rangella että myös klubilla järjestetyillä runsaslukuisen osallistujakaartin saaneilla juhlapäivällisillä. 

YKLA 40 v. juhlagolf -turnauksen tulokset:

naiset:           1.  Marianne Leskinen (HIFK golf)

miehet:         1.  Nils-Henrik Wasenius (HGK)

2.  Kaj Swanljung (HirG)

3. Vesa Korpela (HIFK)

Kiertopalkinto luovutettiin tilaisuudessa Nisse Waseniukselle ja muille palkintosijoille päässeille luovutettiin omat palkintonsa.  Juhlan kunniaksi myös kaikki muut osallistujat saivat omat palkintonsa.  Erityiskiitokset Ilkka Malkalle, joka kontakteillaan sai luotua meille ikimuistoisen tapahtuman erityisjärjestelyineen ikimuistoisessa golfpyhäkössä!